Pemenang Pencarian Bloglist April 2017 by www.aerillhassan.com

Pemenang Pencarian Bloglist April 2017 by www.aerillhassan.com | Alhamdulillah...Tak sangka pulak efa adalah antara pemenang Pencarian Bloglist April 2017 by www.aerillhassan.com. Efa pun baru tau.Terlambat tengok keputusan dari blog Aerill Hassan. Bulan April pun dah nak berada di penghujungnya. Actually, efa dah lama tak menjadi pemenang mana-mana giveaway or segmen yang dianjurkan oleh rakan blogger. Maybe rezeki April 2017 kot...heheheh..

Pemenang Pencarian Bloglist April 2017 by www.aerillhassan.com









Anyway, Thanks a lot to Aerill Hassan kerana memilih efa di antara salah seorang pemenang. Korang boleh la lawat blog Aerill Hassan di SINI ye.

Previous
Next Post »

4 Coretan

Click here for Coretan
Maria Firdz
admin
22 April, 2017 ×

tahniah... no.14 pun macam ada yg terselit juga tu...

Reply
avatar
Hero Borneo
admin
22 April, 2017 ×

ada hadiah tak sebagai cenderahati...kalau ada bagus sangat tu..

tak ada hadiah pun bagus sebab ada backlink

Reply
avatar
Efa Othman
admin
24 April, 2017 ×

alhamdulillah...tahniah jugak..

Reply
avatar
Efa Othman
admin
24 April, 2017 ×

hehehe....tunggu sy buat giveaway plak ye....

Reply
avatar

Terima kasih kerana sudi tinggalkan komen anda di sini... ConversionConversion EmoticonEmoticon

Thanks for your comment