Dan Nak Hampir Penghujung 2017


Hai.... Welcome November.  Sekejap je rasa masa berlalu. Dah nak sampai ke penghujung 2017. Aduh...tahun ni kan bilangan entri yang di update... huh... malas nak cakap. Kenapa la dengan kau ni Efa... 





Actually, semangat nak update tu dah mula nak wujud, sebab dah dapat nak biasakan diri kat tempat baru.. (amboi ko.... Setahun baru dapat nak sesuaikan diri!!!) hahaha.... Sebenarnya serabut lah kepala ni dengan macam macam hal dan macam-macam perangai.... Ok,  sambung balik cerita tadi, baru dapat semangat tiba-tiba datang pula masalah lain... So,  camne ni?  Eh... Takkan sebab masalah tu ko tak nak update entri kan... Ok lah,  Efa rasa masalah yang baru nak wujud ni boleh handle kot..  Tak seteruk masalah sebelum ni. InshaaAllah.... Tapi kan kalau korang tengok blog ni tak berupdate, thats mean serabut lah kepala iolls ni tau.... Hehehe... 

Ok... daaaa..... 

Previous
Next Post »

3 Coretan

Click here for Coretan
05 November, 2017 ×

Semoga semua masalah dapat diatasi..

Reply
avatar
06 November, 2017 ×

semoga makin bertambah semangat nak update blog! :D

Reply
avatar
Dedaun Comel
admin
13 November, 2017 ×

Cepatnyaa kan marasa berlalu.. huhu azam belum habis langsai lagi.. harap sempat

Reply
avatar

Terima kasih kerana sudi tinggalkan komen anda di sini... ConversionConversion EmoticonEmoticon

Thanks for your comment