LOVERA MAGIC JELLY | Kebaikan Semulajadi Hanya Dalam Satu Botol

Dalam 3 hari yang lepas, Adam mengadu belakang badan dia sakit. First time dia mengadu tu, Efa buat endah tak endah je. Tapi bila dah banyak kali mengadu, rasa tak puas hati la pulak. Efa pun tengok lah di tempat yang dikatakan sakit tu. Efa ternampak di belakang badan Adam ada bintik-bintik merah yang seakan-akan ruam. Bila diteliti, confirm ruam. Haihhh...macam mana la pulak boleh ada ruam ni. Agaknya bila dia berpeluh, tu yang bahagian yang ada ruam tu jadi sakit. Mujurlah ada LOVERA MAGIC JELLY.

LOVERA MAGIC JELLY | Kebaikan Semulajadi Hanya Dalam Satu Botol


Lovera Magic Jelly

Sebelum ni pernah dengar kawan-kawan efa bercerita mengenai LOVERA MAGIC JELLY ni. Kalau korang nak tahu, LOVERA MAGIC JELLY mengandungi bahan-bahan semulajadi antaranya chamomile, timun, sengkuang dan aloe vera. Sebenarnya aloe vera ni dah digunakan beribu tahun dulu sejak zaman cleopatra lagi.  

Kebaikan Untuk Kulit


* Merawat jerawat dengan berkesan
* Menghilangkan kulit yang kusam
* Parut pudar (lama / baru)
* Pudar bintik gelap
* Menenangkan Ekzema
* Menghidratkan kulit kering
* Rawat selaran matahari
* Mengecilkan liang
* Bantu meringankan ruam, kulit alergi dan sensitif
* Anti penuaan
* Membaiki dan mengembalikan kulit dari dalam
* Menjadikan kulit lebih lancar dan lembut

Kebaikan Untuk Rambut


* Membantu mengurangkan kelemumur
* Melicinkan rambut yang tidak teratur
* Boleh digunakan sebagai serum rambut
* Menggalakkan pertumbuhan rambut

Selain daripada itu, kebaikan lain LOVERA MAGIC JELLY adalah membantu merawat luka-luka kecil dan kesan melecur, merawat bibir yang kering dan menggelupas dan banyak lagi kebaikan atau manfaat yang boleh diperolehi daripadanya.

Lovera Magic Jelly



LOVERA MAGIC JELLY ini juga boleh digunakan sebagai pelembap kulit, make up remover, serum muka, serum rambut, serum bulu mata (panjang dan pertumbuhan), pelembap bibir dan make up-primer.

Testimoni LOVERA MAGIC JELLY


Lovera Magic Jelly

Inilah ruam yang terdapat di belakang badan Adam. Setelah 3 hari berturut-turut menggunakan Lovera Magic Jelly, ruam tu semakin kering. Alhamdulillah...

 Lovera Magic Jelly
Magic Jelly yang jernih dan bau yang wangi

Salah satu sebab juga efa suka Lovera Magic Jelly  ni, bau nya yang wangi. Kalau nak tahu, efa sapu dekat strechmark di perut akibat dari mengandung dulu. Nampak perubahannya, strechmark tu semakin berkurangan. Efa sangat-sangat syor kan kat korang, "satu beg, satu magic jelly". Bermakna setiap ibu-ibu perlu menyimpan sekurang-kurangnya satu  Lovera Magic Jelly untuk kegunaan anak-anak dan keluarga.

Testimoni lain







screen-shot-2017-04-18-at-2-11-45-pm


LOVERA MAGIC JELLY ini dikilangkan mengikut piawaian GMP dengan kelulusan KKM dan Sijil HALAL daripada JAKIM. Ini bermakna ia merupakan produk pelbagai guna yang sesuai digunakan sama ada lelaki, perempuan, bayi atau pun dewasa ke seluruh badan tanpa ragu. Oleh kerana LOVERA MAGIC JELLY ini bebas dari Paraben, tiada pewarna tiruan, tiada merkuri, tiada bahan berbahaya dan mengandungi bahan semulajadi, korang tak perlu risau menggunakannya. Gunalah tanpa was-was...heeee.

 Lovera Magic Jelly

LOVERA MAGIC JELLY

Harga : RM70
Saiz : 60ml

Okey, bagi korang yang berminat untuk mencuba LOVERA MAGIC JELLY ni, korang boleh dapatkannya di :


Dan..

Nak tahu info lanjut, korng boleh tengok kat bawah ni :

Facebook : https://www.facebook.com/lovera.malaysia/
Email : hello.lovera@gmail.com


DW Global Plt (LLP0007973-LGN) 
Tingkat 10, Plaza Azalea, 
Seksyen 14, 
40000 Shah Alam, Selangor. 
+6 011 3234 8255
Next
This is the current newest page
Previous
Next Post »

5 Coretan

Click here for Coretan
02 December, 2017 ×

Wow, CN pun dh guna Magic Jelly Lovera ni. Memang best botol ajaib ada byk kegunaan. Recommended 👍

Reply
avatar
Miza Talib
admin
04 December, 2017 ×

Wah bestnya strechmark semakin pudar nak kena cuba jugak ne.

Reply
avatar
09 December, 2017 ×

Bagus Produk ni. Boleh cuba nanti...

Reply
avatar
Dedaun Comel
admin
12 December, 2017 ×

bagus ni.. ada aloe vera lagi.. senang untuk bawa jalan2.. terbaik

Reply
avatar
Ana Suhana
admin
12 December, 2017 ×

ana pun suka pakai lovera magic jelly ni sebelum keluar rumah. melembapkan dan menyejukkan kulit. bau pun wangi.

Reply
avatar

Terima kasih kerana sudi tinggalkan komen anda di sini... ConversionConversion EmoticonEmoticon

Thanks for your comment